Interessante artikelen over relatieproblemen

Inzichten en inspiratie om je relatie te verbeteren, versterken en verdiepen

relatietherapie blog - 3 meest voorkomende seksuele fouten

3 meest voorkomende seksuele fouten

Relatie-praktijk | 7 september 2020 | Intimiteit

Naast genot en plezier is seks ook een bron van geheimen, ongemak en verdriet. Seks is gelukkig niet alleen maar ellende, maar mensen kunnen erg worstelen in hun relatie met seksualiteit. Als mensen praten over seks is dit vaak onnauwkeurig, indirect en onvolledig. Op de vraag wat vind je dan precies fijn, komt meestal geen duidelijk antwoord.

Lees verder...

relatietherapie blog - goede seksuele relatie

Goede seksuele relatie | Wat is eigenlijk normaal?

Relatie-praktijk | 10 augustus 2020 | Intimiteit

Seks... Er is geen ander onderwerp waar iedereen het zoveel over heeft. En waar tegelijkertijd veel te weinig over wordt gepraat.

Lees verder...

relatietherapie blog - seksualiteit

Hoe belangrijk is seks in een relatie?

Relatie-praktijk | 25 maart 2020 | Intimiteit

Als je net verliefd bent is seks meestal niet zo’n probleem in de relatie. Je kunt je handen niet van elkaar afhouden. Later in de relatie als de eerste verliefdheid is verdwenen hebben we veel minder seks met elkaar. Zeker als er kinderen bijkomen, is het lastig om een goed seksleven te houden. Door drukte met kinderen, werk, sporten, hobby’s en vrienden is het lastig om nog energie over te houden voor een goed seksleven.

Lees verder...

Gratis | Geef je relatie een liefdesinjectie

Heb je wel eens overwogen om te gaan scheiden? Maar is dit diep in je hart niet wat je wilt? Breng dan de liefde terug met dit directe en krachtige 5 weken stappenplan voor een positief effect in je relatie.

Ja dat wil ik
relatietherapie blog - duidelijk communiceren

Het gaat mij aan mijn hart als ik zie hoeveel stellen worstelen met hun relatie en dreigen de handdoek in de ring te gooien. Daarom begeleid ik stellen om hun relatie te versterken, verbeteren en verdiepen naar meer relatiesucces.

Misschien is dit wat voor jou?

Werk met mij aan je relatie