Laat zelf ook een review achter

Heb je een dienst van relatie-praktijk gedaan? Of heb je de relatietest gedownload? Laat dan ook even een review achter.

De review wordt na controle zichtbaar op deze pagina. Je emailadres wordt niet zichtbaar gemaakt. Wil je graag anoniem op de pagina vul dit dan in in plaats van je voornaam. Alvast bedankt!

Wat zeggen anderen?

"Ik heb Susanne leren kennen als een behulpzame, kritische en betrokken vrouw. Naast dat ze altijd bereid is om te luisteren, denkt ze mee, is geïnteresseerd en stelt vragen. Hierdoor laat ze je over dingen nadenken en is zij voor mij iemand waar ik op kan bouwen, die ik vertrouw en die mij helpt om kritisch naar mezelf te blijven kijken zonder dat ze hierover oordeelt."

Albert


"Susanne is iemand die goed kan luisteren en recht door zee is. Je doet je verhaal zonder de verplichting te voelen dat het moet. Daarom is ze ook een goede relatietherapeut. Hartelijk en eerlijk en goede en duidelijke adviezen."

Sandra


"Een relatie aangaan met iemand is voor mij nooit een natuurlijk iets geweest. Contact maken, flirten en daten, JA. Relaties... NEE. Jaren geleden had ik dan toch uiteindelijk een serieuze relatie, waar ik mijn tanden ook in heb gezet om het te laten slagen. Maar het was een zeer ongezonde relatie waar ik uiteindelijk toch uitgestapt ben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer zelfstandig werd, mijn muren nog hoger heb gebouwd en nog moeilijker mij echt kan openstellen voor iemand. Dus terug bij daten is leuk en de aandacht is super. Alles is helemaal top tot iemand te dichtbij komt of teveel wil! Dan ben ik niet zo open meer, wordt de net begonnen 'relatie' snel minder gezellig en leuk en haak ik al gauw af. En ik was er helemaal tevreden mee...
Totdat die ene man langs kwam. Die ene die een blijvertje zou kunnen zijn. Die ene die goed en lief voor mij is en waar ik het stiekem toch wel leuk mee heb. Misschien dan toch maar wel een relatie proberen, maar dan wel volgens mijn regeltjes, lekker langzaam en met gepaste afstandelijkheid. Ben er vanaf het begin eerlijk in geweest dus hij weet waar hij aan begint en kiest hier zelf voor. Dat rechtvaardigt in mijn hoofd mijn gedrag. En dat smeet ik ook elke keer dat ik de gelegenheid kreeg voor zijn voeten. Maar op den duur wou hij graag meer en kwam er wrijving. Hij wou niet steeds weggeduwd worden wanneer het weer een keer heel erg leuk was. Weer tegen die muur op klimmen waar iedere keer 2 stenen bij kwamen als er 1 af ging. Dus het werd tijd om wat inzichten te gaan verkrijgen...
Nu komt Susanne in beeld. Ze helpt niet alleen een lange relatie weer op het spoor te krijgen, ze kan ook erg goed een nog relatief jonge relatie een handje helpen. En iemand met een tas vol bagage wat inzichten verschaffen om het beste van zichzelf te maken. Zij heeft mij erop gewezen (wat ik wel al wist) dat ik bindingsangst heb. En dat ik dat al heel erg lang heb. Dat ik (mede) daarom in een ongezonde relatie terecht ben gekomen. En dat die relatie alleen maar mijn gevoel versterkt heeft. Ze heeft mij uitgelegd wat het betekend om bindingsangst te hebben en mij erop gewezen dat bepaalde (in mijn hoofd gerechtvaardigde) gedachtegangen en handelingen niet eerlijk zijn.
Doordat ik inzichten heb gekregen in bepaalde zaken herken ik het nu ook wat beter. En kan ik ook beter aangeven dat ik op dat moment wat meer of juist minder ruimte nodig heb om niet weer vlucht- of duw gedrag te vertonen. Ook heb ik handvatten gekregen om met mijn angsten om te gaan. En ook hij heeft ook wat meer inzicht gekregen in mijn angsten en herkenning in mijn gedrag. Of in zijn eigen gedrag. En met wat meer inzicht komt wat meer begrip.
Susanne is erg goed je tot denken aan te zetten. Dus dit wil ik nog wel meegeven. Hou er rekening mee dat therapie bij Susanne confronterend is. Je wordt op dingen gewezen en je wordt gestimuleerd echt te kijken naar elkaar, jezelf en je relatie. Ik heb het als heel positief ervaren, zowel Susanne zelf als de geboden hulp. Susanne is een betrokken, geduldig en warm persoon. En no nonsens. Je komt niet weg met smoesjes of excuses bij haar, prikt ze zo doorheen. En ik moet zeggen, ze is erg eerlijk op een stimulerende en toch heel vriendelijke manier. En alle antwoorden die je zoekt beantwoord je met haar hulp helemaal zelf en geeft je tools om dat daarna zonder haar hulp te kunnen voortzetten. Ze is naar mijn inziens een aanrader dus."

Bianca


"Ik ben niet iemand die snel mijn problemen vertelt, of zegt wat mij dwars zit. Dan moet ik je al heel lang kennen en dan nog zal ik niet snel iets delen. Bij Susanne gaat dat bijna automatisch. Het vertrouwde gevoel dat ze je geeft en de vragen die ze je stelt feef je je eigenlijk heel snel bloot en stel je je kwetsbaar op."

Anoniem