Ben je ongelukkig en overweeg je te gaan scheiden?

Zou het niet fijn zijn om te weten wat de juiste keuze is? Doe de test!

relatietherapie test scheiden

"Twijfel is de grootste energievreter"

Het probleem is dat je relatie je niet gelukkig maakt

Je hebt last van sleur, de seks tussen jullie is ook niet meer wat het is geweest en misschien heb je ook wel last van een somberheidsgevoel. Je voelt dat de liefde voor je partner aan het verdwijnen is en je overweegt soms of het beter is om te gaan scheiden. Je voelt je hier ontzettend schuldig over, maar dit is niet het leven met je partner dat je voor ogen had.

Maar wat nu? Ga je dan scheiden? Werken aan de relatie? Praten of afspraken maken? Het is erg moeilijk om goed te praten met je partner en om niet weer in de zoveelste ruzie te belanden.

Ook jij kunt weer gelukkig zijn in je relatie

relatiecoach relatie-praktijk
Helpt je inzicht te krijgen in je relatie

Je bent de hele dag druk met werk, kinderen en andere verplichtingen. Maar hoe staat je relatie er nu eigenlijk voor? Is deze te veel verwaarloosd of kan je het nog nieuw leven inblazen.

relatiecoach relatie-praktijk
Ik coach je er doorheen

Je wilt je partner niet kwetsen en je kinderen geen pijn doen, maar op deze manier zie je jezelf ook niet samen oud worden. Je wilt graag van de twijfels af en verder kunnen met je relatie of alleen.

relatiecoach relatie-praktijk
Hoe ga je nu verder?

Je ontvangt een duidelijk stappenplan hoe je ervoor kunt zorgen dat je stopt met twijfelen en kan werken aan weer gelukkig worden.

relatietherapie test susanne

Als ervaringsdeskundige en relatiecoach

Het gaat mij erg aan mijn hart als ik zie hoeveel stellen worstelen met hun relatie, ongelukkig zijn en niet weten wat ze moeten doen. Dit is waarom ik de wel of niet scheiden test heb gemaakt. Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ik geloof echt in de kracht van liefde. Ik geloof dat de kracht van een goede liefdesrelatie bijdraagt aan een betere gezondheid, meer succes en zelfvertrouwen in je leven.

Maar ik zie dat als stellen kinderen krijgen, tegen hobbels aanlopen of te maken krijgen met heftige gebeurtenissen, ze het vertrouwen in de liefde kwijtraken en overwegen de handdoek in de ring te gooien. Daarom begeleid ik stellen die zichzelf en hun relatie willen versterken en laten groeien in kracht, liefde en vertrouwen, zodat zij succesvol relatieproblemen kunnen oplossen.

Wacht niet langer. Stop met twijfelen. Doe de gratis test

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt de test in je mailbox.
Doe de test wanneer het jou uitkomt.