gratis community relatietherapie

De facebookgroep Relatiesucces | Gelukkig worden we samen oud

Graag wil ik je uitnodigen voor de gratis en besloten community relatietherapie. In deze groep vind je anderen die ook worstelen met hun relatie. Je staat er niet alleen voor. Samen komen we eruit.

Deze groep is speciaal voor jou om meer liefde en geluk te halen uit je relatie. Een relatie onderhouden is niet gemakkelijk. Door de dagelijkse verplichtingen, sleur of heftige gebeurtenissen in jullie leven kan de verbinding tussen jullie verbreken, waardoor de liefde voor elkaar verdwijnt.

Je beleeft geen plezier meer aan seks en jullie hebben vaak ruzies. Je wilt wel graag meer tijd en die diepe verbinding met elkaar, maar je weet niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen. Het gaat mij erg aan mijn hart als ik zie hoeveel stellen worstelen met hun relatie en dreigen de handdoek in de ring te gooien.

community relatietherapie besloten
community relatietherapie susanne

Dit is een gratis en besloten groep

Meld je meteen aan als je jezelf en je relatie blijvend wilt versterken en laten groeien in kracht, liefde en vertrouwen om zo relatieproblemen op te lossen. Of je dit nu samen met je partner wilt doen of alleen, dat maakt niks uit.

  • Je krijgt tips en adviezen over relatieproblemen
  • Je kunt vragen stellen en om hulp vragen bij gelijk gestemden
  • Elke vrijdag ochtend een live van mij, waarin ik je mijn kijk op relaties laat zien.

Meld je gratis aan