gratis relatietherapie

Je hoeft het niet alleen te doen

Je zit vast in je relatie, twijfels en gedachten

Je hebt het gevoel dat jullie zo niet verder kunnen, en dat de problemen steeds groter worden. Jullie hebben al veel geprobeerd, zoals afspraken maken en praten. Maar er veranderd niks aan jullie problemen. Je wilt het graag oplossen, zodat er meer rust en liefde komt in jullie relatie en gezin.

Je weet niet hoe je nu verder moet

Je wilt het graag oplossen, maar je weet niet goed hoe je dat moet aanpakken. Je twijfelt of je de problemen zelf met je partner wilt oplossen of dat de hulp van een relatiecoach je verder kan helpen.

gratis relatietherapie advies gesprek gelukkig
gratis relatietherapie advies gesprek relatiecoach

Ervaar meer duidelijkheid en zekerheid

In dit gratis en vrijblijvende online gesprek van 30 minuten bespreek je met mij de problemen waar jullie tegenaan lopen. Hierdoor krijg je nieuwe kennis en inzichten in de problemen in jullie relatie.

Ik geef mijn kijk op de problemen, tools waarmee jullie zelf aan de slag kunnen en tips om beter met elkaar te communiceren.

Na dit gesprek kun je zelf aan de slag met de relatieproblemen of ervoor kiezen dat relatietherapie toch de beste weg is voor jullie relatie.

Sandra: "Susanne is iemand die goed kan luisteren en recht door zee is. Je doet je verhaal zonder de verplichting te voelen dat het moet. Daarom is ze ook een goede relatietherapeut. Hartelijk en eerlijk en goede en duidelijke adviezen."

Vraag het gratis relatietherapie adviesgesprek aan

Hieronder kun je meteen een afspraak maken in de online agenda. Kies een datum en tijd die jou uitkomt. Er verschijnen een aantal vragen die je beantwoord over de problemen. Deze vragen helpen mij voorbereiden op het gesprek.

Ik merk dat het best een drempel is om om hulp te vragen. Dat begrijp ik heel goed. Je vertelt niet zomaar alle privé dingen uit je relatie. Daar komt een hoop schaamte bij kijken. Weet dat ik er voor je ben om je te helpen, zonder oordeel. Ik coach je erdoorheen en help je lastige onderwerpen bespreekbaar te maken.